De aantrekkelijkheid van de booglamp

Verfijning en elegantie komen op natuurlijke wijze tot uiting in de boogvormige vloerlampen. Lichtpunten van onbetwiste klasse, een uiting van goede smaak en liefde voor het huis en de omgeving waarin ze geplaatst zijn. De booglamp is geboren voor puur praktische behoeften.

Kiezen voor een booglamp, betekent een vleugje onbetwiste stijl aan het huis geven, een tijdloze schoonheid die je nooit zal vermoeien.

De woonkamer: het koninkrijk van de booglamp

De woonkamer is de omgeving van het huis waar je heerlijk kunt ontspannen. Of je nu een boek leest of een aangenaam gesprek voert met familie, vrienden en familieleden, deze kamer vereist een decor vol stijl en verfijning. Daarom zijn gebogen staande lampen de beste bondgenoten voor een onberispelijke inrichting van de kamer. Voor de kleuren van de gewelfde vloerlamp in de woonkamer raden we aan om op de kleur van de bank te letten. De combinatie van de twee accessoires is zeker een goed uitgangspunt om elegantie en goede smaak uit te drukken. Over het algemeen doen lichte tinten denken aan wit, donkere tinten van de woonkamer hebben dezelfde kleur nodig voor de structuur van de booglamp.

De booglampen in de keuken

Het is gebruikelijk om aan de booglamp te denken in de woonkamer, in een open ruimte of in het woongedeelte. De keuken blijkt echter een interessante omgeving om dit prachtige staande lampmodel in te plaatsen. Naast esthetiek is het zelfs nodig om na te denken over functionaliteit en bruikbaarheid. De booglampen stellen je door hun structuur in staat om de verlichting te richten op specifieke delen van de kamer, zoals de tafel. Voor degenen die besluiten om de vloerlamp in de keuken te plaatsen, raden we aan om kleuren te kiezen met lichte tinten, van wit tot metallic.

Uitdrukking van professionaliteit en stijl

Een professionele studio of, meer in het algemeen, een kantoor, vertegenwoordigen iemands manier van leven, werken en maken deel uit van het visitekaartje van de professional. Het beeld dat wordt overgebracht naar degenen die de studio zullen bijwonen, moet stijl, professionaliteit en ernst uitdrukken. Om deze reden vormen de gebogen vloerlampen een geldige oplossing voor op kantoor. Voor weergave is het beter om neutrale en niet te excentrieke kleuren te kiezen, bij voorkeur metaalachtig of monochroom, en altijd in overeenstemming met de kleuren van het meubilair en de muren van de kamer.