Dankzij deze site Regionale vakschilders kon ik al snel de offertes aanvragen

Dankzij deze site Regionale vakschilders kon ik al snel de offertes aanvragen

Er moet bij ons thuis nu echt iets aan het schilderwerk gaan gebeuren. Wij zien er zo tegen op vertelde ik aan mijn zus  toen ik bij haar op de koffie kwam. Het is vast heel duur om dit uit te besteden zei ik, en mijn zus pakte in die tussentijd haar lap top. Kijk hier maar eens op vertelde zij en zij liet mij de site van Regionale Vakschilders zien. Hierop vond ik erg veel informatie en ook kon ik verschillende offertes aanvragen en dan ook nog eens geheel vrijblijvend. Nou dit is het proberen waard en steeds meer kreeg ik het idee dat het toch wel eens zo zou kunnen zijn dat wij het niet zelf hoeven te doen. Het buitenschilderwerk is zo hard nodig, dat als wij dit nu niet in orde maken uiteindelijk nog verder van huis zijn doordat het hout kan gaan rotten. Dit mag niet de bedoeling zijn en dus is het inhuren van regionale vakschilders misschien wel de beste oplossing voor ons. Toen de offertes binnen waren en deze ons zo mee zijn gevallen, hebben mijn man en ik een keuze gemaakt en direct een afspraak gemaakt met de winterschilder bij ons uit de buurt. Ik ben blij dat ik de site Regionale Vakschilders als tip kreeg van mijn zus!