Corset kopen via favoriete webshop

02041020000-160x160Corset kopen via favoriete webshop

Ik draag regelmatig een corset, ten eerste omdat ik mij daar zelf erg fijn en lekker in voel, ten tweede omdat ik het wel leuk vind om mij wat anders en uitdagender te kleden. Wanneer ik een corset draag krijg ik altijd veel positieve aandacht, de meeste vinden het vooral leuk dat ik mij op zo’n manier kan profileren. Wat ik wel begrijp, want de meeste mensen zijn toch vaak bezig met ‘normaal’ doen. Wat ik zo zonde vind, wanneer je een expliciete mening of kleding stijl hebt, waarom zou je dit niet willen laten zien? Ik vind het juist prachtig als mensen authentiek zijn. Deze week had ik een meevaller qua geld, ik kreeg wat terug waardoor ik vond dat ik mijzelf wel mocht verwennen. Zo ging ik s’ avonds naar mijn favoriete webshop, een online erotiek winkel waar ze van alles hebben, echt leuke producten van goede kwaliteit. Ze hebben daar ook vaak mooie corsetten in de aanbieding. Ik opende de website en zag al gelijk een corset die mij beviel. Ik had hem al eerder gezien, maar nu had ik het geld om het aan te schaffen. Een corset kopen, dit ging ik doen! Dit heb ik dan vanzelfsprekend ook gelijk gedaan. Ik had hem al heel snel geleverd en kon toen niet wachten om hem aan te doen. Dit kwam goed uit, want eind van die week had ik een feestje, waar ik mijn nieuwe corset aan kon doen. Een corset kopen is wel een van mijn favoriete bezigheden, gewoon het rond kijken naar mooie producten en verlangen naar het corset van je dromen. Mijn lichaam komt erg goed uit in een corset en ik vind het ook fijn zitten. Iets wat de meeste mensen mij namelijk vragen; kan je dan wel ademen? Natuurlijk kan je ademen! Het zit juist heerlijk.