Blij met mijn nieuwe Shabbies Amsterdam

Blij met mijn nieuwe Shabbies Amsterdam

Al een aantal jaren loop ik op schoenen van het merk Shabbies Amsterdam. Daarom ben ik ook zo blij met deze site omdat je voor de Shabbies Amsterdam ook hier terecht kunt. Het is alweer bijna tijd om de herfst kleding weer voor de dag te halen. En daar hoort natuurlijk ook een aanvulling van de nieuwe collectie bij. De aankomende mode voor het nieuwe seizoen vind ik dan ook echt super leuk en daarom heb ik in het geval van de Shabbies Amsterdam twee paar besteld. Een mooie hoge laars en sneakers. Zo kan ik voor elke outfit mijn bijpassende schoenen aantrekken. En deze kunnen tevens wel meer dan één seizoen mee en daarmee kan ik mijn schoenencollectie gewoon aanvullen in plaats van vervangen. Ik houd ervan om er netjes bij te lopen en dit met er niet alleen mooi uit zien maar ook moeten mijn voeten dit prettig vinden. Met dit merk kan ik ervan op aan dat ik aan het einde van de dag geen vermoeide voeten heb. En dat is natuurlijk wel zo prettig. Daarom is dit merk een aanrader en zeker de moeite waard om eens te proberen.