Aangepaste gobo’s bestellen

Het logo van je club, je onderneming of van het soort drank dat je in je bar schenkt kun je het beste op een opvallende manier laten zien. Je kunt dit op een mooie en unieke manier doen door het gebruik van gobo’s. Op maat gemaakt gobo’s schijnen licht op een door jou gekozen ontwerp en doen dit op een opvallende manier zonder ongewenste halo om het logo heen of doffe reflectie. De gobo’s bieden een goede kwaliteit en zijn lang bruikbaar zonder dat ze aan kwaliteit verliezen, als je ze maar besteld via Gobos, hét internationale verkoopstation en uitvinder van deze in Italië ontwikkelde succesfactor. Haal hier je gobo’s en ontdek zelf wat de voordelen zijn van dit prachtige product.

Zoals jij het wilt

Je kunt op veel verschillende manieren je gobo’s aanvragen, zodat dit altijd past bij wat jij nodig hebt of mooi vindt. Zo zijn er verschillende materialen waar deze van gemaakt zijn, met de keuze uit metaal en glas. Dit is niet alleen handig om rekening mee te houden als je kijkt naar of deze tegen een stootje kan, maar ook als je wilt variëren met kleuren. Er zijn verschillende tinten en kleuren beschikbaar, afhankelijk van wat past bij je logo. Voor logo’s zonder kleuren kun je prachtige zwart-wit gobo’s bestellen, maar ook zogeheten greyscale gobo’s voor als je een logo hebt met alleen grijstinten erin. Verder kun je aparte logo’s maken met één, twee of drie kleuren, afhankelijk van wat je nodig hebt en wat je ervoor uit kunt geven. Je kunt ook de grootste uitgebreide afbeeldingen in volledige kleuren gebruiken, maar let erop dat dit meer kost. 

Er worden door Goboservice alleen maar kwalitatieve en hoogwaardige materialen gebruikt waardoor je de beste gobo’s kunt krijgen die er maar mogelijk zijn. Wil je zelf ook op de beste manier die er is je logo’s presenteren aan je muur, op een bureau of aan de gevel? Ga dan naar de website van Goboservice en krijg de beste gobo’s voor jouw onderneming of vrijetijdsruimte.